Gärds brottarklubb


Sponsring


Vill du och ditt företag sponsra vår brottarklubb Gärds BK i Tollarp och därigenom

bidra till den lokala mångfalden av träningsmöjligheter för våra barn och ungdomar?


Vi är en förening som tycker det är viktigt med glädje i träningen! Stora som små ska ha kul tillsammans både på träning och tävling. Utöver brottningen arrangerar vi medlemsaktiviteter för att öka sammanhållningen. Vi är Kristianstads enda brottarklubb och vi är beroende av företag och

organisationer som stödjer vår verksamhet.


I vår Lek och motorikgrupp får de yngsta från 5 år prova på brottning genom en lekbetonad träning med inslag av övning på enklare grundgrepp. I vår fortsättning och tävlingsgrupp går man vidare till mer avancerad greppträning och möjligheter att tävla för klubben. För fortsättning och tävlingsgruppen försöker vi även arrangera några tillfällen av träningsutbyte med andra närliggande klubbar som en chans att utvecklas ytterligare inom sporten.
Kontakta oss om du är intresserad av att veta mer om vad du som

företagare får när du går in och sponsrar!mail: gards_bk@hotmail.com

Den första...


...kom till år 1970 genom en sammanslagning mellan Linderöds BK och Östra Sönnarslövs BK. Logotypen finns med oss än idag och påminner oss om klubbens anor från en svunnen tid...


Den tredje...

...blev till  under hösten 2013 med målsättning att intressera nya medlemmar och samtidigt  visa på vår höga ambitionsnivå. Gärds BK är och förblir en klubb att utvecklas med.


Våra logotyper genom åren:

Den andra...


...togs fram i mitten av 90-talet då klubben hade stora framgångar både i och utanför Sverige. Den kom även att bli klubbens första tryckta rygglogotyp.

Copyright © All Rights Reserved    -    Gärds Brottarklubb