Om

BROTTNING  -  EN SPORT FÖR ALLA!


Brottning är en sport som passar alla – ung som gammal, tjej som kille – alla kan träna samtidigt och tillsammans.


Under ledning av tränare uppövas balanssinne och smidighet. Du lär dig kontrollera dina rörelser och behärska din kropp. Gymnastikrörelser, töjningar och kanske det nyttigaste av allt, ”pargymnastik” gör att du bygger upp och stärker hela kroppen. Vi tycker det är jätteskoj om du så småningom vill ut och tävla, men denna typ av allsidig träning är även bra som komplement till andra sporter. Vår teknikgrupp är mer lekbetonad.


Vill du bli: snabb, smidig, stark och uthållig?

Då är brottning rätt sport för dig!


Vi är en förening som tycker det är viktigt med glädje i träningen! Stora som små ska ha kul tillsammans både på träning och tävling. Utöver brottningen arrangerar vi medlemsaktiviteter för att öka sammanhållningen.Gärds brottarklubb

Den första...


...kom till år 1970 genom en sammanslagning mellan Linderöds BK och Östra Sönnarslövs BK. Logotypen finns med oss än idag och påminner oss om klubbens anor från en svunnen tid...


Den andra...


...togs fram i mitten av 90-talet då klubben hade stora framgångar både i och utanför Sverige. Den kom även att bli klubbens första tryckta rygglogotyp.

Den tredje...

...blev till  under hösten 2013 med målsättning att intressera nya medlemmar och samtidigt  visa på vår höga ambitionsnivå. Gärds BK är och förblir en klubb att utvecklas med.


Copyright © All Rights Reserved    -    Gärds Brottarklubb