Övrigt

 

 

Vi är en förening som tycker det är viktigt med glädje i träningen! Stora som små ska ha kul tillsammans både på träning och tävling. Utöver brottningen arrangerar vi medlemsaktiviteter för att öka sammanhållningen. Vi är Kristianstads enda brottarklubb.

 

I vår teknikgrupp får de yngsta från 5 år prova på brottning

genom en lekbetonad träning med inslag av övning på enklare grundgrepp. I vår fortsättningsgrupp går man vidare till mer avancerad greppträning och möjligheter att tävla för klubben. För fortsättningsgruppen försöker vi även arrangera några tillfällen av träningsutbyte med andra närliggande klubbar som en chans att utvecklas ytterligare inom sporten.

 

Utrustning vid brottningsträning:

Innegympaskor och träningskläder

 

 

Gärds brottarklubb

Våra logotyper genom åren:

Den första...

 

...kom till år 1970 genom en sammanslagning mellan Linderöds BK och Östra Sönnarslövs BK. Logotypen finns med oss än idag och påminner oss om klubbens anor från en svunnen tid...

 

Den andra...

 

...togs fram i mitten av 90-talet då klubben hade stora framgångar både i och utanför Sverige. Den kom även att bli klubbens första tryckta rygglogotyp.

Den tredje...

...blev till under hösten 2013 med målsättning att intressera nya medlemmar och samtidigt visa på vår höga ambitionsnivå. Gärds BK är och förblir en klubb att utvecklas med.

 

Copyright © All Rights Reserved - Gärds Brottarklubb